Bliv den sejeste projektstyrer med Project-kurser

Det er ikke et uheld, at vi har skrevet både dansk og engelsk i overskriften her, for “Project” er faktisk et program, der følger med de nyeste udgaver af Microsoft-Office-pakken.

Og navnet er meget rammende i forhold til, hvad man bruger dette program til. På samme måde, som man skriver i programmet Word, så er Project til for, at man projekt-koordinering med det.

Den slags er blandt de nyeste udfoldelsesmuligheder med Microsoft Office, der virkelig forsøger at være med, hvor udviklingen foregår – hvis de ikke ligefrem er med til at diktere den – hvorfor specielt deres Microsoft 365 Office-pakke netop forsøger at leve op til sit navn.

Her skal du nemlig ikke bare få en produkt-pakke med software, der udelukkende begår sig i brugen på den maskine, der installeret på, hvorefter du så må overføre hver enkelt udført produkt (såsom et dokument eller et regnskab fra Excel) til en anden maskine.

Med Microsoft Office 365 forsøger man at integrere mange maskiner på tværs af brugerflader, så det korresponderer med den verden, vi lever i, hvor opkobling med andre enheder, fjernstyring og netsammenføring er blevet udslagsgivende i nyere tid.

Derfor har man behov for projekt-styring, der kan foregår på tværs af enkelte maskiner, så programmet kan tale sammen med andre enheder, og man kan koordinere et enkelt eller mange projekter, hvis der er brug for dette.

Dette kan være nødvendigt, om man så er to personer, der skal lave et studieprojekt sammen, eller man er et helt firma med løbende projekter, der skal afvikles.

Her kan man med fordel bruge Microsofts program Project, der følger med deres nyeste Office-pakke.

Men det er netop også et af deres nyere programmer, så der er stor chance for, at du ikke kender det lige så godt – hvis overhovedet – i sammenligning med for eksempel Word, PowerPoint og Excel.

Men frygt ej, du kan nemlig tage Project kurser københavn hos 4D.dk, så du kan blive rigtig klog på Project – og mere til, hvis behovet skulle være der.