En mandestripper er en god mulighed til julefrokosten

Hvis du er på en arbjedsplads, hvor der kun er kvinder, kan det være sjovt, at I inviterer en mandestripper til at komme til jeres julefrokost. Det kan virkelig være med til at sætte gang i festen. Det er en god ide, at I gør det efter, at I har spist, men før der rigtig kommer gang i festen. Med et stripshow vil I alle komme helt op at køre og smide nogle af jeres hæmninger, og det vil være med til at sætte jer i et meget bedre humør, når I skal feste senere hen. 

Hvis du er i festudvalget, kan det være en god ide, at du prøver at holde det hemmeligt over for dine kolleger, at der kommer en stripper. Det er nemlig med til at skabe noget spænding om, hvad der skal ske. Det er også med til at gøre, at de bliver langt mere overraskede, når der pludselig dukker en stripper op til jeres julefrokost. 

De fleste strippere elsker at lave et show. Du kan derfor prøve at aftale en bestemt udklædning med vedkommende. Det kan være en julemand, når det nu er en julefrokost. Det kan også være en  politibetjent eller en brandmand. Det er ofte nogle uniformer, som der er mange kvinder, der tænder på. En stripper kan være med til at få nogle helt nye sider frem i dine kolleger. Det kan derfor i sig selv være en rigtig sjov oplevelse. Og det vil helt sikkert være noget, som I kan tale om i mange år fremover. 

Det er selvfølgelig ikke alle, der er helt vilde med et stripshow, men hvis du tror, at de fleste af dine kolleger er det, er det en god mulighed for dig. Hvis der så er en, der ikke er så vild med det, er stripperen god til at fornemme det og tage hensyn til hende.