En skumrutsjebane starter den vilde techno-fest!

Det er måske ikke helt så in længere, men kan du huske dengang, da man gik på diskotek, og et af de helt store hit var, at man havde skumkanoner, der skød skum udover publikum?

Det var ofte til tonerne af musik fra en DJ, og det var annonceret lang tid i forvejen, at dette ville blive en skumfest, så man kunne klæde sig på til lejligheden med noget tøj, der kunne holde til skummet.

Den slags kunne være en vanlig tur på diskoteket, hvor man fik hældt skum udover sig, hvor de resterende rammer lignede hinanden fra en almindelig tur på dansegulvet.

Men det kunne da også være sådan noget som en tema-fest, hvor man var på Hawaii eller bare nede ved stranden, hvor man genskabte den stemning indendørs, om vejret så var til det eller ej udenfor.

Dette var meget populært i specielt provinsen.

En rutsjebane af skum er stadig et hit

Man kan stadig skabe sådan en skum rutsjebane, og det kan gøres på mange måder, hvor det kan være sådan en rutsjebane er skum-materiale, der er mere holdbart, som vores link herover henviser til.

Det er nok næppe en rutsjebane, der er skabt af det løse skum, som man kender det fra bobler, og når man børster tænder eller skyder med sæbebobler, for den slags skum er ikke holdbart nok til at rutsje på.

Således kan man både få en rutsjebane af skum til børn, der kan være i det private eller i legerummene i en børnehave eller lignende.

Men det kan som nævnt også være til de mere voksne mennesker, der kan lide at gå i byen og vil genopleve noget af den stemning fra slutningen af 90’erne og frem til starten af 00’erne, hvor skum var det helt store hit at feste i hele natten.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *