Få den skarpeste maling af badekar pris

Det er så lækkert med et langt, varmt karbad. Et karbad kan bare noget som et brusebad ikke kan. Når man fylder et badekar med varmt vand og tilsætter helsebringende urter, duftende olier og blødgørende salte, kan man faktisk opnå det samme som på en dyr wellness klinik, nemlig totalt afslapning af kroppen og en oplevelse for alle sanser.

Et varmt karbad efter en lang og hård arbejdsdag kan eliminere alle fysiske og mentale symptomer på stress. Det er blot at fylde karret, dæmpe lyset, og sætte noget blid musik på anlægget – eventuelt supplere med duftlys på badekarrets kant og lidt hyggeligt læsestof. Så er rammerne for den hyggelige hjemmespa på plads. Og som et ekstra plus skal du ikke op og i tøjet når karbadet er til ende – du kan gå direkte i seng og sove som en baby!

Hjælp – mit badekar er slidt og ulækkert

Et badekar, som er mærket af mange års slid, indbyder dog sjældent til de lækre luksus oplevelser. Med tiden vil emaljen i et badekar blive slidt og dermed miste sin glans og styrke. Kalk og okker fra vandrørene vil aflejre sig i den slidte emalje og danne grimme gulligt brune misfarvninger.

I disse plamager, som føles ru i overfladen, kan der nemt gemme sig kolonier af bakterier og svamp – potentielt sygdoms fremkaldende mikro organismer, som faktisk gør det til en helbredsmæssig risiko at nedsænke sit lege i badekarret.

Den gode nyhed er at det faktisk sagtens kan lade sig gøre at redde badekarret uden at du behøver at skifte det ud med et nyt et af slagsen. Ved en procedure, som kaldes reemaljering, kan den stærke og skinnende emalje på karrets inderside genskabes, så det atter kan bruges til karbad.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på reemaljering af dit badekar, på https://www.ny-emalje.dk/nyt-badekar-paa-4-timer/ 

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *