Find den rette medarbejder med professionel rekruttering

Mangler din virksomhed folk – og er det vel at mærke ikke bare helt tilfældige folk, I tørster efter? Skal vigtige stillinger besættes med de helt rigtige kandidater, som kan indgå gnidningsfrit i virksomheden fra dag 1? Kræver din virksomhed et højt niveau af kompetence, det være sig uddannelsesmæssigt, erfaringsmæssigt, eller måske på specialist niveau? Så bør du ikke overlade din rekrutterings proces til tilfældighederne, men i stedet alliere dig med en dygtig og rutineret rekrutterings konsulent.

Kvalificeret rekruttering – når dine medarbejdere skal være de helt rigtige fra begyndelsen

Mange virksomheder benytter sig af en form for uddannelse i deres rekrutteringsprogrammer, og kan på den måde selv skabe de bedst egnede kandidater ud fra et uforarbejdet råmateriale – for eksempel nyudklækkede kandidater fra universiteter og andre institutter, som så indgår som trainees i en vis periode, indtil de har lært virksomhedens praksis og kerneværdier at kende.

Til mange stillinger har man dog ikke denne mulighed. Det kan for eksempel være, at virksomheden står over for at skulle vækste på nogle områder, hvor ekspertisen endnu ikke er til stede. Og i så tilfælde er det vigtigt at få rekrutteret nogle kandidater med ekspertise og speciale inden for disse områder, og også gerne en vis erfaring med at udvikle forretningen, så den kan håndtere det nye marked.

Det er her, professionel rekruttering kommer ind i billedet. En dygtig rekrutterings konsulent vil kunne identificere de parametre, som skal være opfyldt, førend en kandidat kan vise sig egnet. Dette vil danne basis for udfærdigelse af stillingsannonce, udvælgelse af egnede ansøgere til samtale og de spørgsmål, der skal stilles ved samtalen. Din rekrutteringskonsulent kan foretage disse indledende øvelser, så du slipper for at skulle sætte tid og ressourcer af til det.

Find rekruttering, som passer til din virksomhed

Hvis du vil vide mere om professionel rekruttering, kan du læse videre på https://www.dedikation.dk/