Hvorfor forære en firma kalender i gave?

05 juli 2021
Cecilie Mortensen

Er du på udkig efter en firmagave, som du kan forære til eksisterende kunder, potentielle kunder eller samarbejdspartnere? Så er det værd at overveje, om ikke din virksomhed skal investere i en firma kalender. 

Derfor skal du give en firma kalender i gave

Noget af det første som skal fremhæves ved en firma kalender er, at du kan skabe en reklamegave, som er tilpasset dit brand. Du er nemlig helt selv med til at bestemme baggrundsbilleder, tekst, farve m.m., så den kommende firma kalender signalerer netop det, du og virksomheden ønsker. 

Med en firma kalender er du med til at gøre et ekstra positivt indtryk hos dem, du giver den til. Du har nemlig mulighed for at overraske og gøre dig bemærket, når du vælger at give en gratis reklamegave væk. 

Med en firma kalender kan du også forære en gave væk, som kan tages i brug i et helt kalenderår. Det betyder, at modtageren bliver eksponeret for dit firmanavn og logo, hver gang der kigges eller skrives i kalenderen. Du kan derfor også gøre modtageren endnu mere bekendt med dit brand, så det er netop er dig de husker, når de mangler det produkt eller den ydelse, du kan tilbyde. 

Hvis du gerne vil købe firma kalendere, som du kan give til potentielle kunder på en messe eller lignende, så er der også en anden fordel, som skal fremhæves. Den fordel er, at du har en god anledning til at komme i dialog med nye mennesker, der kunne være interesserede i dit produkt. 

Hvem skal lave din firma kalender? 

Der findes en række forskellige firmaer, som kan hjælpe dig i mål med det antal firma kalendere, du ønsker. Forhør dig derfor gerne ved et par forskellige leverandører omkring, hvad deres prissætning og leveringstid er – og selvfølgelig hvordan du kan tilpasse din kommende firma kalender

Flere Nyheder