Køb en brugt Toyota og spar penge

18 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal familien have ny bil, og har du et godt øje til en af de mange lækre Toyota modeller? Så har du foretaget et fornuftigt valg. Toyota er nemlig blandt de mest populære bilmærker i Danmark og har været det i mange år. Derfor finder du rigtig mange Toyota biler på de danske veje, og mindst lige så mange på markedet for brugte biler.

Hvorfor købe en brugt Toyota i stedet for en ny?

Den helt store fordel ved at vælge en Toyota med et par år på bagen frem for en nye en af slagsen er selvfølgelig prisen. Selv om Toyota ikke hører til blandt de allerdyreste biler på det danske marked, er dette bilmærke heller ikke at finde i den billige ende. Og med de høje afgifter på nye biler i Danmark bliver prisen på en fabriksny Toyota hurtigt temmelig uoverkommelig.

Det betyder at du skal have den helt store tegnedreng op af lommen hvis du vil købe en ny Toyota. Alternativt skal du tage et dyrt bil lån.

Brugt Toyota

Hvis du ikke befinder dig på et tidspunkt i dit liv hvor du har lyst til at gældsætte dig yderligere, er det oplagt at vende blikket mod de bugnende danske brugtvogns marked. Her får du nemlig rigtig meget mere bil for dine penge, da en brugt Toyota allerede har gennemlevet størstedelen af sit forventede værditab og derfor kan erhverves til en brøkdel af sin nypris.

Find den bedste brugte Toyota online

Hvis du er blevet lidt tændt på at købe familiens nye Toyota brugt kan du med fordel finde denne hos Det Digitale Bilhus.

Det Digitale Bilhus er en sammenslutning af danske brugtvogns forhandlere som tilsammen kan præsentere i tusindvis af brugte biler til salg online. Du kan se dem alle, og finde din nye, brugte Toyota, på hjemmesiden detdigitalebilhus.dk.

Flere Nyheder