Mobil covers til super lave priser

Vi kender det alle sammen. Den fine, nye smart phone med det skinnende blanke og super følsomme display hopper ud af lommen, tasken eller hænderne på os, og i det splitsekund, der går inden den rammer jorden, når vi at ærgre os tusind gange over, at vi ikke i tide fik indkøbt det mobil cover eller etui som kunne have beskyttet telefonen.

Hvis du er blandt de heldige, som har kunnet ånde lettet op over uskadt display og bagplade, bør du dog stadig overveje, at det endnu ikke er for sent at sørge for, at telefonen er behørigt beskyttet.

Et mobilcover behøver ikke være grimt eller klodset

Moderne mobilcovers er fremstillet af materialer, som på én gang er lette og beskyttende. Du behøver ikke at føle, at du går rundt med en gummibeklædt radiobil i lommen – mobilcovers af nyere dato er 100% tilpasset det mærke og den model af smart phone, som skal beskyttes. Uanset hvilket mærke smart phone du har – om det er en Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Apple iPhone eller Motorola – kan du finde et cover, som passer præcist til din model. Og du kan tilmed vælge imellem mange forskellige typer, materialer, farver og mønstre. Et robust og beskyttende mobilcover er alle pengene værd – de få hundrede kroner, et lækkert mobil cover koster, blegner i sammenligning med de mange tusind kroner, det kan koste at få skiftet glasset på displayet. Især hvis du ønsker den ægte vare, og ikke et billigt kopi produkt.

Etui til smart phone – lidt mere end et mobilcover

Hvis du ønsker ekstra og særlig god beskyttelse til din smart phone, samt muligheden for at opbevare kort (for eksempel betalingskort, loyalitets kort eller aftale kort) sammen med din telefon, kan du vælge et lækkert etui. Hos lux-case.dk finder du såvel mobilcovers som etuier til smart phones i stort udvalg, og til nogle af markedets laveste priser.