Office 365 kurser – få det optimale ud af din cloud løsning

Flere og flere danske virksomheder er gået over til at anvende den online SaaS (Software as a Service) platform Microsoft Office 365. Den helt store fordel ved en sådan platform, er at den er cloud baseret, og således tillader den enkelte medarbejder selv at opdatere sine applikationer (for eksempel Outlook eller Word) via skyen, og samtidig bruge platformen til sikker deling af dokumenter internt i virksomheden.

Overvejer du at gå over til Office 365 i din virksomhed, kan du kickstarte udrulningen med et Office 365 kursus for alle dine medarbejdere hos den danske kursusudbyder 4D.

Hvorfor Office 365 kurser hos 4D?

4D har som kursusvirksomhed etableret sig i den absolutte spydspids, når det gælder erhvervsrettede kurser på alle niveauer – og til alle arbejdsområder inden for forretningsverdenen. Uanset om du arbejder med regnskab og finans, med Business Intelligence og research, eller med sag og retention, kan 4D tilbyde kurser, som kan hjælpe dig til en udvidet indsigt i – og forståelse af – de relevante arbejds redskaber.

4D har, siden etableringen i 1991, haft fingeren på pulsen og en god føling med, hvad der rører sig inden for forretningslivet. Derfor har virksomheden siden 2015 haft fuldt fokus på de digitale platforme og værktøjer, af hvilke de fleste virksomheder betjener sig.

Du finder således en lang række kurser inden for diverse Microsoft redskaber, idet de store dele af dansk erhvervsliv anvender Microsofts produkter – fra de mest grundlæggende applikationer i Office pakken som for eksempel Word, Power Point og Outlook, til de større entreprise programmer, herunder Microsoft Office 365 og Microsoft Power BI.

Kursus instruktører og undervisere hos 4D har mange års erfaring med – og stor ekspertise i – undervisning af kursister fra mange forskellige brancher, og på alle faglige niveauer. Hos 4D har du mulighed for at vælge kurser, der passer præcist til dine medarbejdere – se dem alle på 4D.dk