Parterapi på Frederiksberg hos professionel parterapeut

Er du og din partner drevet fra hinanden – og ønsker I at finde den rette vej i livet, sammen eller hver for sig? Så kan en parterapeut med sikkerhed hjælp.

Hvorfor vælge parterapi?

Måske er du tøvende over for at opsøge en parterapeut. Det kan godt være grænseoverskridende pludselig at skulle indvi en komplet fremmed person i din og din partners liv, med alt hvad dette indebærer af intimitets problemer og skærmydsler over ingen ting og alting.

Mange par vægrer sig ved at konsultere en parterapeut, simpelt hen fordi de synes det er pinligt dels at skulle åbne op omkring privatlivet, dels ikke selv at kunne håndtere parforholdet på egen hånd. Men en gang imellem kan det være nødvendigt at få en udefra kommendes blik på de problematikker som har fået taget overhånd på hjemmefronten. Og her er det en god idé at vælge en professionelt terapeut.

Hvad sker der i parterapi?

Når du og din partner vælger et parterapi forløb er det vigtigt at I begge er enige om den beslutning. Det er også smart hvis I på forhånd har besluttet hvad det er I ønsker at opnå gennem parterapi. Nogle par har vanskeligt ved at genvinde tilliden til hverandre efter utroskab eller andre former for tillids brud. Andre har mistet gnisten i forholdet, eksempelvis som følge af familie forøgelse eller stress relaterede tilstande.

Endelig er der par som egentlig har besluttet sig for at gå fra hinanden men har brug for hjælp til at afslutte forholdet på en ordentlig måde. Her er der som regel tale om forældre som ønsker at bevare et godt venskabs forhold for børnenes skyld. Og også i denne situation kan en parterapeut være til stor hjælp.

Hvis I bor på Frederiksberg kan I med fordel opsøge parterapeut Camilla Wisøfeldt. Bestil tid til parterapi på Frederiksberg på camillaw.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *