Skal du have et nyt badeværelse?

04 februar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Et badeværelse er en meget vigtig del af ethvert hjem, og det er vigtigt at sikre, at du har et, der opfylder dine behov. Hvis du skal i gang med at planlægge renoveringen af dit nuværende badeværelse, så er der flere ting, du skal holde styr på.

Det har vi skrevet mere om i dette indlæg. Så læs med her, hvis du skal i gang med at lave et nyt badeværelse.

 

badeværelser

 

Hvad skal stilen være?

Du har masser af tid til at tænke over hvilken stil, du ønsker at have ude på badeværelset. Det skal gerne passe med resten af huset, så du ikke har forskellige stilarter i hele huset. Det kan hurtigt komme til at se rodet ud og ikke harmonere ordentligt med hinanden. Du kan vælge det tidløse skandinaviske stil ude på badeværelset, hvor alt er stilrent og meget minimalistisk.

Du kan også vælge en stil, som det franske, hvor der er lidt mere kulør og motiver på badeværelseinteriøret.

 

Hvad skal du have ude på badeværelset?

Når du har besluttet dig for, hvilken stil du vil have, er det næste skridt at vælge det forskellige udstyr til dit badeværelse. Du skal bruge ting som skabe og skuffer under vasken, så det ikke fylder for meget derinde. Du skal også vælge, om du vil have et væghængt toilet eller om det skal monteres til gulvet. Det siger også en del om stilen ude på dit badeværelse.

Herudover skal du også vurdere, om du har plads til både et badekar og bruserum. Måske du kan kombinere det med en bruseslange i dit badekar?

 

Hvem skal du kontakte af håndværkere?

Nu skal du kontakte et håndværksfirma, hvis du ikke har de nødvendige kompetencer til at klare badeværelsesrenoveringen selv. Så kan håndværkerne komme og besøge dit hjem og selv se på badeværelset og derefter komme med et overslag.

Det er vigtigt, at du ved, hvor meget det hele kommer til at koste, før arbejdet går i gang. Du skal finde håndværksfirmaer, der kan lave badeværelser i Hundested eller den by som du bor i.

Flere Nyheder