Udmærk dig som maler i Søborg, så du kan komme med til de store beslutninger

Man behøver sådan set ikke have en lang videregående uddannelse for at blive en af de vigtige beslutningstagere i et firma.

Det kan godt være, at det kræver en høj uddannelse, hvis man vil besidde en direktørstilling i et stort firma, hvor der er en ledelse, og man overtager dette sted fra en anden leder eller en person, der har opstartet det og gjort det stort.

Men at være med til at træffe de store beslutninger og være direktør er ikke altid det samme.

Man kan – som vi har nævnt – jo være stifter af et firma, hvor man har startet det hele fra bunden med erfaring uden at have den store boglige baggrund, men hvor man har stor faglig erfaring.

Så har man senere ansat en del mennesker i firmaet, og det givne sted kunne jo være et malerfirma, hvor der så er mange ansatte fra malere, til en sekretær til en bogholder med videre.

En maler i Søborg, hvor dette firma ligger, kan så gøre lynkarriere i firmaet.

Man kan avancere hurtigt som maler i Søborg

Denne avancering skal ikke forstås som, at man starter som svend, senere bliver fastansat maler og senere måske en del af ledelsen, men at man ganske enkelt trives med at være almindelig maler på stedet, men at man er blevet så vigtigt for firmaet, at man kommer med, når der skal træffes store beslutninger.

Dette kan være i kraft af, at man er talsmand for de andre i firmaer af de menige ansatte, eller at man ganske enkelt har været der i mange år som ansat, så man om nogen er beviset på DNA’et for virksomheden.

Ellers har man måske bevist sit værd så tit ved at yde en stor indsats i firmaet, hvor man ikke altid fik betaling for det, så man ikke tvivler fra lederens side, at dette er en ansat, man kan stole på, der vil det bedste for firmaet.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *