Wellness alt efter dit behov hos Esthetique Hudpleje i Aalborg

Leder du efter en god skønhedsklinik, der tilbyder wellness i Aalborg, og som opfylder dine ønsker og behov? Hos Esthetique Hudpleje kan du vælge mellem tre forskellige wellness-pakker, som alle indeholder en særlig forkælelse af dig og din hud både i ansigtet, på kroppen og på fødderne. Det er en totaloplevelse, hvor der bliver taget hånd om dig, fra du ankommer til klinikken, og til wellness-behandlingen er gennemført. Et professionelt og erfarent personale sørger for, at du får en skøn og afslappende oplevelse, hvor din hud bliver plejet, din krop bliver masseret, og dine fødder bliver nusset om af Garra Rufa fisk i fiskespaen. Du vælger selv, om det skal være den lille, den mellemstore eller den helt store wellness-pakke, og du kan nemt booke en tid via hjemmesiden Esthetique.dk.

Forkæl dig selv med en af de tre wellness-pakker

Wellness Light er den lille pakke til 649 kr., og den indeholder en dejlig afslappende og afstressende rygmassage, som fjerner spændinger i din ryg, og dernæst følger en mini ansigtsbehandling, hvor din hud bliver frisket op og plejet på kort tid. Til sidst afsluttes behandlingen med 30 minutter fiskespa, hvor de små fisk Garra Rufa sørger for, at den hårde hud på dine fødder bliver fjernet, så de bliver helt bløde. Wellness Deluxe er mellempakken til 949 kr., hvor du får en skøn helkropsmassage, som består af dybdegående tag og rolige bevægelser, så du slipper spændingerne i kroppen og bliver helt afslappet. Her anvendes aromatiske olier, og du lytter til beroligende musik, mens behandlingen står på. Så får du en Relax ansigtsbehandling, som også er dejlig afslappende, og hvor der er fokus på at give dig god hudpleje og forkælelse. Wellness Gold er den store luksuspakke til 1.149 kr., hvor du får en skøn wellness helkropsmassage, der sender en strøm af velvære og afslapning gennem din krop kombineret med en luksuriøs ansigtsbehandling. Du lytter til rolig musik, og der er tændte duftlys, som bidrager til en afslappende atmosfære, mens behandlingen står på. Behandlingen afsluttes med 30 minutters fiskespa, hvor små fisk exfolierer den hårde hud på dine fødder, så de bliver dejligt bløde.

Vælg netop den ansigtsbehandling som passer til dine behov

En anden dejlig måde at blive forkælet på er at vælge en af de mange ansigtsbehandlinger, som tilbydes i klinikken. Du kan bl.a. vælge mellem en Basis Ansigtsbehandling, hvor du får renset og plejet din hud i dybden, og resultatet er en smuk og velplejet hud. Du kan også vælge en Special Ansigtsbehandling Quintenstein, hvor dit ansigt og øjenomgivelser bliver behandlet med dybdegående aromatiske olier og vitaminer, og det er en skøn, luksuriøs oplevelse. Ønsker du en ansigtsbehandling med fokus på wellness, afslappende ansigtsmassage og gode plejeprodukter, så kan du vælge Relax Ansigtsbehandling. Du kan nemt booke en tid hos Esthetique-hudpleje.dk vælge netop den ansigtsbehandling, som passer til dine behov.